Recenzie

AVON NOVINKY NOVEMBER

15. listopadu 2016 v 15:15 | MišeL Stone™
Ahojte! Po dlhšom odstupe času som sa rozhodla opäť vyskúšať nejaké produkty od Avonu vrámci našej spolupráce. Je to mix produktov starostlivosti o pleť, telo, ale taktiež vám ukážem aj niečo z dekoratívnej kozmetiky.


Čistiaca pleťová maska s minerálmi z Mŕtveho mora
Nepoznám človeka, ktorému by bolo ľahostajné ako vyzerá jeho pleť. Je rozdiel nedostatky zakrývať a odstraňovať ich, preto je najlepšie zamerať sa na oba procesy a nájsť si tie "svoje" produkty, ktoré to dokážu. Ja osobne zbožňujem masky, pretože vtedy mám pocit, že pre seba niečo robím a nenechám to len tak napospas osudu. Najviac som si obľúbila masky, ktoré v sebe majú nejaké výťažky z mŕtveho mora, pretože na sebe mám odskúšané, že to na moju pleť funguje. Konkrétne táto maska sľubuje čistenie a detoxikovanie pleti, minimalizáciu viditeľnosti pórov a v neposlednom rade by mala pleť rozžiariť. Po niekoľkých použitiach som si všimla rozdiel. Pleť som mala skutočne rozžiarenú a nedostatky na mojej pleti sa rozhodli pomaly ustupovať.





Body souffleé Planet spa
Toto je už moje druhé balenie krému od Planet spa. Prvý bol samozrejme inej vône, ale nakoľko som ho už minule a v poslednom čase som si zamilovala všetko levanduľové, rozhodla som sa pre variantu s levanduľou a jazmínom. Na fotke nižšie máte možnosť vidieť aj jeho textúru. Obsahuje malé čiastočky, ktoré pôsobia ako peeling. Skvele hydratuje a pokožka je po ňom hebká.













Makeup remover
Maličké 50ml balenie odličovača, ktorý je olejovitej konzistencie, čo znamená, že je vhodný na odstraňovanie vodeodolného makeupu je určite zásah do čierneho. Perfektne sa zmestí do kozmetickej taštičky, a tak nenastane žiaden problém s priestorom pri cestovaní.

Posilňujúci lak na nehty
Ak sa radíte k ľuďom s tzv. papierovými nechtami, ktoré sa vyslovene nelámu, ale trhajú, je správny čas začať s tým niečo robiť. Na lakovanie nechtov farebnými lakmi rovnako ako aj na nail art som príliš lenivá. Každodenné čarovanie s makeupom ma fakt baví, ale toto je vec, ktorú spravím tak raz za 2 mesiace, keď som premotivovaná. To je ďalší dôvod, prečo vsádzam na spevňujúce a posilňjúce laky na nechty. Moje papieriky vtedy vyzerajú zdravšie a tak, akoby som sa o ne skutočne starala. Konkrétne tento lak ma prekvapil hneď 2 vecami. Po prvé- vôbec nesmrdí ako všetky laky, jeho vôňa sa mi ak zapáčila, že som schopná počas lakovania nechtov stále dýchať zhlboka aby som tú vôňu stále cítila, haha. A druhou vecou je to, že ho na nechtoch vôbec nevidno, žiaden lesk, žiadna nadbytočná vrstva, ktorá je očividná, jednoducho mi nechty len spevní.
Anew clinical multiacid complex
Určite ste už počuli o čase chemického peelingu, však? Nie je to však jednociferne eurová záležitosť, pretože je potrebné navštíviť kozmetičku. Teda aspoň ja by som to na prvýkrát neriskovala sama doma, pretože na jednej strane by sa mi určite podarilo zbaviť sa nežiadúcich chýb mojej pleti, no asi by som sa zbavila tej pokožky aj o niečo viac ako som pôvodne plánovala. Keď som v avon ponuke objavila túto kúzelnú nádobku s vatovými tampónmi napustenými kyselinami vrátane kyseliny glykolovej, salicylovej a hyalurónovej, šla som do toho. Tento peeling slúži ako každý iný na odstránenie odumretých buniek na povrchu pleti a má ju zanechať hebkú, pružnú a madistvú (s čím nemám žiaden problém, nakoľko ešte nie som v nijakom pokročilom veku, haha). Peeling som skúšala asi 2 týždne. Každý druhý deň som ho aplikovala krúživými pohybmi na pleť, samozrejme som sa vyhýbala oblasti očí. Je jasné, že ranky na tvári mi dali dosť pocítiť, že tam ešte stále sú, ale jemné štípanie som pociťovala takmer po celej tvári. Po asi 5 minútach, keď sa všetko stihlo vpiť som aplikovala hydratačný krém. Zakaždým som videla rozdiel už po tých 5 minútach a určite to nie je moje posledné balenie!



Advance tenchniques instant repair 7 sprej na vlasy s keratínom
Čo sa týka starostlivosti o vlasy, vybrala som si tento obnovujúci sprej s keratínom, ktorý uľahčuje rozčesávanie a styling. Je určený na poškodené vlasy, s ktorými ja bojujem asi tak od prvého vlasu, ktorý mi na hlave narástol. Sprej krásne vonia a skutočne s tou mojou hrivou dokáže niečo dohodnúť. Keď som lenivá na to aby som si vlasy vyžehlila, stavím na tento sprej, ktorý mi uľahčuje život.















Očné tiene True Color Quatro
Toto štvorité combo je už mojím druhým balením. Prvé je v hnedých tónoch a natoľko sa mi osvedčilo, že som sa rozhodla vybrať si aj ďalšiu paletku. Tiene neprášia, jednoducho sa nanášajú a z každej kombinácie tieňov v paletke sme schopní vyčarovať niečo krásne. Paletka vždy obsahuje 1- 2 bledšie farby, ktoré krásne ladia ku zvyšku. Farebných kombinácií je dostatok na to, aby si z nich dokázala vybrať každá žena. Celkom dosť sa teším, keď sa mi bude chcieť vytvoriť niečo dramatické a vyrazím v nich do ulíc.
Ceruzka na pery
Keď používam rúže, nikdy nepoužívam ceruzku. Tento zvyk som chcela zmeniť tým, že som si zaobstarala ceruzku neutrálnom odtieni. Neláme sa, je dostatočne pigmentovaná a odtieň nie je o moc tmavší ako moje pery, takže som sa určite rozhodla správne.

Rúž True Color Matte
Keď som ešte nevedela o existencií crazy farebných rúžov a používala som hnedé rúže, jeden z mojích najobľúbenejších bol matný rúž z Avonu práve z tejto rady. Rozhodla som sa pre ďalší, tento je v odtieni perfectly nude a mal byť bledučko hnedý. Na ľuďoch s tmavšou pokožkou musí vyzerať určite super, ale na mne úplne zanikne a zmaže mi z tváre celé ústa, takže ho budem používať asi len ako podklad pri halloweenskych líčeniach, pretože na každodenné nosenie to bohužiaľ nevidím. Možno cez leto v nejakej ďalekej budúcnosti, keď sa rozhodnem, že sa mi páči byť opálená.



Podkladový a fixačný sprej na make-up
Tento sprej som objavila asi pred rokom, keď som začala venovať viac času svojmu makeupu. Ako podklad som ho síce nikdy nevyskúšala, ale čo sa fixácie týka, nikdy ma nesklamal. Líčenie mi skutočne vydrží celý deň, a keď sa mi náhodou ráno stane, že naň zabudnem a v priebehu dňa si to uvedomím, cítim sa ako nahá. Veľkosť balenia mi maximálne vyhovuje, pretože toto je moje druhé, a to som schopná stáť a otáčať tvár za sprejom aj 15x.

AVON TIENE & BB CREAM

26. července 2016 v 13:08 | MišeL Stone™
Avon true colour eyeshadow quad
Jednoduché zemité tiene spolu s bielou na rozjasnenie a bronzovou pre trblietavý finiš v mojej kozmetickej taštičke jednoducho nemohli chýbať. Tieto tiene sú od prvého razu, čo som ich vyskúšala mojim každodenným líčením. Jednoducho sa ich neviem "nabažiť" a vychutnávam si líčenie viac ako kedykoľvek predtým. (možno je to aj z toho dôvodu, že sa už posledné 2 týždne môžem konečne začať nakompletku maľovať, pretože po operácii očí som cca mesiac na tiene, špirálu a všetko ostatné nemohla ani len zablúdiť pohľadom. Tiene majú skvelú výdrž a nezničí ich ani len tých 500 stupňov v mekáči, kde brigádujem, takže za mňa obrovský palec hore! Ich pigmentácia je samozrejme lepšia pokiaľ použijem podkladovú bázu a nanášam ich prstom, ale to už asi pre nikoho nie je novinka či? Za mňa je to 10/10 bodov.

BB cream skin perfecting matte
Cca rok dozadu by som sa na tvár make-up v živote nedala. Ale časy sa menia, ľudia tiež a dnes si na make-up potrpím trošku viac ako kedysi. BB cream som v živote na tvári nemala, a nakoľko všetko je raz po prvýkrát, nenechala som sa zahanbiť a jeden som si musela zaobstarať. Chcela som vedieť hlavne to, či je skutočne taký ľahký a takmer vôbec ho necítiť pri nanášaní a následnom nosení. Zistila som, že je to pravda a bezprostredne po jeho nanesení som zabudla na to, že na tvári vôbec niečo mám. Vybrala som si najbledší odtieň aký som len mohla, ale aj tak žijem s pocitom, že mohol byť ešte tak o 2 odtiene bledší, ale na vine budem viac ja než tento produkt, pretože neznesiem opaľovanie a potom ak aj celý rok vyzerám, bledá ako stena. BB cream je naviac hypoalergický, neobsahuje parabény a je vhodný pre citlivú pokožku.

BOOKS: ZUZANINA SKRYTÁ TVÁR & PREŽILA SOM SVET

22. ledna 2015 v 7:46 | MišeL Stone™
Tieto knižky som prečítala už dávnejšie- pred letom a počas neho. Boli pekné, zaujímavé, ... Ale nezaslúžia si každá článok zvlášť. pretože to nie je nič svetaborné. Sú to len také relaxovky, pri ktorých človek nepotrebuje zapínáť mozog.

ZUZANINA SKRYTÁ TVÁR

Môj názor: Konekrétne túto knižku som čítala cez leto. Má takmer 400 strán. Dej sa odohráva na Slovensku a točí sa okolo mladej vysokoškoláčky, ktorá nie je až tak úplne obyčajná, ako sa môže zdať. Dokáže neuveriteľné veci. Najprv tomu všetkému absolútne vôbec nerozumie, ale keď sa dostane do určitého veku, všetko pochopí. Pri splavovaní Hrona sa stretne s Petrom, do ktorého sa hneď zamiluje. Ďalej sa už kniha týka hlavne ich dvoch.

Oficiálny text: Príbeh dvoch mladých ľudí Zuzany a Petra vás zavedie nielen do prekrásnych zákutí Pohronia, kde zažijete veľa zábavných chvíľ s partiou vodákov, ale aj do tajuplného sveta dievčiny, ktorej život sa v priebehu jedného dňa obrátil hore nohami. Ako je možné, že zrazu hrá tak skvele na gitare, keď sa to nikdy neučila? Ako to, že ovláda niekoľko cudzích jazykov? A čo schopnosti, vďaka ktorým sa z nej stala odvážna bojovníčka? Odkiaľ sa vzali? Keď Zuzana zistí, kto v skutočnosti je a čo ju čaká, rozhodne sa uzamknúť svoje srdce a nevpustiť doň žiadneho muža, ktorý by u nej mohol vyvolať city lásky. Pretože tú si ona nemôže dovoliť. Na Hrone spoznáva Petra, ktorého čaru sa napriek svojmu predsavzatiu nedokáže ubrániť a pre ktorého sa i ona stáva tou pravou, jedinou a nenahraditeľnou. Avšak tajomstvo, ktoré Zuzana ukrýva hlboko vo svojom vnútri a nikomu nedovolí doň nahliadnuť, medzi nich stavia hrubý, neviditeľný múr mlčania. Podarí sa napokon Petrovi získať si Zuzaninu dôveru natoľko, aby pred ním odhalila svoje tajomstvo?

PREŽILA SOM SVET

Môj názor: Túto knihu som mala prečítanú v priebehu pár hodín. Nie je príliš hrubá /cca 200 strán. Dej sa odohráva na našej planéte v ďalekej budúcnosti, kde sa ľudia zbláznili. Všetko je vyhynuté, vyprahnuté. Na Zemi síce ľudský život stále nevyhasol, no ľudia sa zbláznili, a začali sa deliť na tvz. Čistých, a tých čo zvýšili. Čistí si vedú svoj život a ostatných odchytávajú. Medzi tými zvyšnými, nečistými, žije dievča menom Ela, ktorá je hlavnou hrdinkou celého príbehu. Je to nadmieru "nečakané", ale aj v takejto hrôzostrašnej situácií sa dokáže dievča zamilovať.
Oficiálny text: Volám sa Ela a som jedna z tých, čo prežili. Prišla som o svoju rodinu, priateľov, susedov a vo svojich sedemnástich rokoch som ostala celkom sama. Kedysi som chodila do školy, so spolužiačkami do kina, či len tak sa flákať mestom. Dýchala som čistý vzduch a jedla čerstvé rožky. Teraz väčšinu času trávim v starej stuchnutej pivnici a deň, kedy mám plný žalúdok, môžem pokojne nazvať šťastným. Volám sa Ela a som jedna z tých, čo prežili... Napínavý príbeh zakázanej lásky, ktorá sa rodí v čase úpadku civilizácie. Svet je v ruinách, budúcnosť neistá, boj o život neúprosný. Podľahne Ela nádeji a túžbe milovať? Vráti jej ukrývaný vzťah do duše svetlo, alebo ju uvrhne do ešte väčšieho zúfalstva? A... prežije Ela vôbec najbližšie svitanie?

BIANCA LUINI A JEJ OKO PRE DETAIL- WHERE I SEE FASHION

4. června 2014 v 19:05 | MišeL Stone™
Umenie a inšpirácia sa nachádza všade okolo nás. Svet 21. storočia je plný rôznych zaujímavostí, nevysvetliteľných javov, ale aj krás, ktorých v minulosti nebolo. Toto dokazuje aj tumblr blog 22-ročnej Bianci Luini- študentky Fashion designu v Milane, ktorá sa pri klasickom dni na tumblr v roku 2013 inšpirovala fotkami od užívateľov natoľko, že sa rozhodla do tohto online sveta inšpirácie zapojiť tiež. A to bol pre Biancu prvý krok k úspechu.

Na blogu tejto mladej slečny nájdeme plno fotiek nositeľných i nenositeľných outfitov, častí oblečenia, zaujímavých modeliek a modelov, ktoré prirovnáva k rozličným objektom- či už k tým z každodenného života alebo k rôznym abstraktným fotografiám z rôznych kútov sveta. Máte alebo nemáte zmysel pre módu a umenie, zhody a podobnosti na dvojitých obrázkoch skladajúcich sa z outfitu/oblečenia/modela a fotografie, na ktorú sa outfit/kúsok/model podobá uvidíte bez mihnutia oka, až je to celé neuveriteľné a vzbudzuje to skvelý dojem.

Bianca fotky nezanecháva v pôvodných farebných tónoch. Aby spolu skvele ladili, musí ich čiastočne upraviť vo photoshope. Musíte však uznať, že jej oko pre podobnosť je fakt geniálne. Veľa krát by ma ani nenapadlo, ktoré veci sa na seba môžu podobať.

Stavím, že nie som posledný človek, ktorého dokázala zaujať, nadchnúť a inšpirovať. Ako onedlho budete mať možnosť vidieť aj vy na fotkách, ktoré sú pod článkom- svet módy sa pred Biancou nikdy neuzavrie a určite o nej, blogu Where I see fashion a jej ostrom oku budeme v budúcnosti ešte neraz počuť!

TV SERIES: THE SECRET LIFE OF THE AMERICAN TEENAGER

3. června 2014 v 18:40 | MišeL Stone™
Nakoľko som neskutočne neuveriteľne závislá na seriáloch, dovolím si vám dať ďalší tip na zrelaxovanie sa pri nejakom dobrom seriály. Neviem ako ste na tom vy, ale ja osobne mám najradšej seriály v angličtine s titulkami, pretože počas oddychu si môžem precvičovať tento skvelý jazyk (nie len rozmýšľať, čo ktorá postava povie- prekladť si titulky pokiaľ nabehnú skôr, ale aj počuť plynulú angličtinu a tým si rozširovať slovnú zásobu a zlepšovať výslovnosť). Síce medzi americkou a anglickou anglićtinou je rozdiel, myslím si, že to až tak strašne nevadí.
key_art_the_secret_life_of_the_american_teenager.jpg (900×350)

TV SERIES: FAKING IT

24. května 2014 v 21:42 | MišeL Stone™
FakingItKarmaAmy.jpg (1024×532)

Dnes by som vám chcela odporučiť jeden zauimavý seriál, na ktorý som včera náhodou natrafila. Zatiaľ má natočených len 5 dielov (každý z nich má tak po 20 minút), ale ja som si ho obľúbila už po prvých pár minútach prvého dielu. Seriál Faking it je jedným z MTV programov. Dej sa odohráva najmä v prostredí strednej školy, ktorú navštevujú dve dievčatá zhodou okolností pred ďalšími stredoškolákmi predstavené ako lezbický párik. Po zvážení všetkých pro a proti sa zhodli na tom, že sa budú ako lezbičky prezentovať aj napriek tomu, že spolu nechodia. Zatiaľ čo si jedna z nich uvedomuje, že o svojej orientácií asi neklame jej kamarátka sa zamilováva do stredoškolského lámača sŕdc, ktorého na nej priťahuje hlavne jej nepravá sexuálna orientácia.

tumblr_n61vd0WM601tzpa2ho3_1280.jpg (1000×1000)

Neviem ako vy, ale ja seriály a filmy so stredoškolákmi úplne žereem, mám ich rozpozeraných aspoň 7 a tento je ďalši na rebríčku tých najviac top. Ďalší diel má mať premieru už budúci týždeň, takže sa aspoň dlho nenačakám. Taktiež ma dosť potešilo herecké obsadenie, najmä Gregg Sulkin, ktorý kedysi hral v The Wizards of Waverly Place, už vtedy som sa zamilovala, ha ha.

timthumb.php (630×300)

V tomto sariály je tiež neúrekom vtipných scén a situácií, ktoré dokážu rozosmiať aj toho najväčšieho suchára :D
tumblr_n61zziCHM01rrd04no1_500.gif (500×281)
zdroj obrázkov: tumblr & google

Zabijáci lesbických upíriek

22. prosince 2013 v 15:56 | MišeL Stone™
Včera som videla fakt fajn komédiu plnú dvojzmyselného humoru, žien, upírov a super hlášok. Ak sa chceš odreagovať a poriadne zasmiať, určite ti ho odporúčam.
tumblr_lxmgdk9Mxi1r8n4nko1_1280.jpg (580×438)
Dvaja kamaráti zhodnotia, že by im prospel menší výletík, a tak sa vyberú do cudziny. Vďaka krčmárovi sa dozvedia o chate, kde by sa mohli na noc uložiť. Cestou do cieľa sa "zhodou náhod" pridajú k štyrom ženám v dodávke, ktoré majú namierené na rovnakú chatu. Zábava je v plnom prúde, no ženy sa začínajú odďalovať. (stávajú sa upírkami) Zo šiestich ľudí sú na chate razom len traja, no z toho len dvaja odhodlaní zistiť, čo sa deje. Ako to dopadne? To sa dozvieš práve vo filme.
tumblr_mlpu1kpxAH1qbuefao1_500.gif (500×213)
Nespočetne veľa vtipných hlášok a udalostí ťa zaručene rozosmejú! Ani chvíľu nebudeš uvažovať o vypnutí filmu. Pokiaľ sa odhodláš "kuknúť" tento film, prajem príjemnú zábavu :)
tumblr_mfp89elpWi1rgjcwbo3_r1_400.gif (400×169)

Všetko skvelé raz kočí-R.I.P. GOSSIP GIRL

8. prosince 2013 v 20:05 | MišeL Stone™
Tento seriál som začala sledovať na začiatku školského roka, keď so, bola na 3 týždňovej márodke a nemala som čo robiť. Prvý diel som si pozrela už dávno predtým, ale nebavilo ma to. Keď som sa však ponorila do sveta Upper Eastside počas môjho voľného času (nemala som veľa možností a nápadov, čo robiť), tak som si Gossip girl úplne zamilovala. Skvelé prostredie New Yorku, Chuck & Blair, Serena & Dan.. A hlavný dôvod, kvôli ktorému som sa do toho tak zažrala- Taylor Momsen. Stala som sa závisláčkou a vyšší povečet dieľov som si v pohode pozrela aj čisto v angličtine, pretože titulky a dabing rázom zmizli. Neprekážalo mi to. Angličtinu milujem a Gossip girl tiež, so no problem. Úplne som sa v tom vyžívala. Pomaly prišla škola a ja som nemala moc času pozerať 40 minútový diel dlhšie (sem tam som si niečo pretočila, aby som lepšie rozumela, čo kto hovorí), a tak som si dala menšiu prestávku. Dala som si však predsavzatie, že sa k tomu vrátim. Stalo sa a posledný týžden som sa do toho ponorila najviac ako som mohla. Každým dňom sa počet epizód, ktoré mi ešte zostávali znižoval, až vua lá- THE LAST EPISODE. Práve včera som si ju pozrela. Je to len seriál, ale celý čas, čo som ho sledovala sa toho v mojom živote udialo pomerne dosť, aj preto som s ním tak spojená. Bola som, skončil. Verím v to, že títo skvelí herci sa spolu ešte niekedy stretnú. Či už to bude film alebo seriál.
tumblr_mx7kc6nZj41sf6poho1_500.gif (500×214)
:3

tumblr_me6ob7FKBp1rnstzuo1_500.gif (500×282)
Neskutočný príbeh Blair & Chucka.

tumblr_mx77jlgqMA1s6exvlo1_500.gif (500×281)
Stále komplikácie.

tumblr_mo2uoi40vA1r4mgcko1_500.gif (500×180)
Spolu sú neuveriteľní :3

tumblr_m1te40oyKD1rsg7ako1_500.gif (500×200)

tumblr_mxcl1xGUdC1sit8pqo1_500.gif (500×254)

tumblr_mx88fcYEVo1qh6na6o1_500.gif (500×245)

tumblr_mxb380Jd3Y1qejiczo1_500.gif (500×277)

tumblr_mx5i4hnwDi1s9w92qo1_400.gif (400×211)
slová zadané do vyhľadávača: tumblr- gossip girl gifs

GOSSIP GIRL, REST IN PEACE. I WILL NEVER FORGET YOU

Now is good

8. října 2013 v 15:24 | MišeL Stone™
Asi pred 2 týždňami som videla jeden fakt krásny film. Pokiaľ sa nechcete bláznivo nasmiať, ale radšej sa vžiť do príbehu mladého dievčaťa so smrteľnou chorobou, ktoré aj napriek svojmu smutnému osudu spozná lásku, zaručene vám tento film odporúčam. Film vie skvele zahrať na city a určite vám vybehne nejedna slzička. Tessa je hrdinka, ktorá svoju chorobu nechce liečiť, je statočná a neutápa sa v depkách. Chce si svoj život vychutnať naplno, kým ešte má tú možnosť. Nad jej posteĺou sa skrýva zoznam vecí, ktoré chce ešte pred svojím odchodom stihnúť. Netúži po drahých autách a šatách. Chce vyskúšať väčšinu vecí, ktoré teenegerov lákajú- drogy, sex,.. A taktiež prežiť ďalšie rôzne životné situácie.
tumblr_mozh05yNak1r4axc2o1_500.gif (495×215)

Neskutočne sa mi páči to, aké krásne slová vychádzajú z jej úst. Tak krásne opisovať lásku. Z filmu by sa toho dalo citovať fakt veľa. A ešte krajšie je to, ako s Tess Adam súhlasí.
tumblr_mu9dgolCU71sgyomxo1_500.gif (500×270)

Síce existuje nespočetne veľa filmov, pri ktorých vám je koniec jasný hneď od začiatku, no aj napriek tomu sme schopní takéto snímky sledovať. Necháme sa unáśať dejom, a dúfame len v to najlepšie. Na "Now is good" sa mi páči všetko. Taktiež tu aj všetko nájdeme- lásku, priateľstvo, šťastie, smútok...
tumblr_mo2vjoVXpQ1s6senpo1_500.gif (500×210)

Táto romantická dráma ma skutočne chytila za srdce a dokázala by som si ju kľudne pozrieť aj viac krát. Dakotu Fanning som veľmi nemusela, ale po zhliadnutí "Now is good" som si ju dosť obľúbila, a taktiež musím uznať, že skvele hrá. Po boku Dakoty hrá Jeremy Irvine, ktorého som si zamilovala na prvý pohľad. Tvoria spolu skvelý herecký párik. Tomuto filmu by som dokázala vytknúť len jednu vec- má koniec.
tumblr_mub08rIP3B1soe2s4o1_500.gif (500×206)

John Tucker Must Die

10. ledna 2013 v 10:03 | MišeL Stone™
Úžasný film, pri ktorom som sa pomerne dosť nasmiala. Milujem filmy z teen prostredia, ktoré ukazujú správanie sa puberťákov. Takéto filmy si vždy naplno užijem. Som veľmi šťastná, ke)d narazím na takýto film.

O čom je John Tucker Must Die? John Tucker je úspešný športovec, ktorý má každé dievča, ktoré chce. Nestačí mu to a chodí aj s tromi dievčatami naraz. Dievčatá sa o sebe navzájom dozvedia a prostredníctvom ich novej kamarátky mu prichystajú pomstu.

Viac vám prezrádzať nechcem... Sama nemám rada, keď si prečítam celý dej filmu a potom presne viem, čo sa kedy stane...

http://www.dvdsreleasedates.com/covers/john-tucker-must-die-blu-ray-cover-15.jpg

Vyzeraj famózne vďaka www.mel.sk!

21. listopadu 2012 v 19:59 | MišeL Stone™
Nikto nie je dokonalý.. Dobre, možno niektorý ľudia majú to šťastie narodiť sa bez jedinej chyby.. (o čom silne pochybujem, ale nechcem sa s nikým zbytočne hádať) Ak práve ty nepatríš ku komunite bezchybných, pridaj sa k nám a nechaj sa inšpirovať ďalším článkom, v ktorom ti predstavím miesto, kde z kade si môžeš objednať skvelé veci, ktoré ti pomôžu priblížiť sa k dokonalému vzhľadu. Bude to nie len vďaka jemnejšiemu make-upu, pár ťahom špirály a použitím lesku na ústa, ale aj vďaka iným veciam, ktoré zaručene musíš mať doma.

Dekoratívna kozmetika- v tejto sekcií nájdeš kozmetiku rôzneho druhu: Kozmetika na oči- produkty z tejto sekcie ti napomôžu k tomu, aby bol tvoj pohľad mega očarujúcim. Hovorí sa, že oči sú zrkadlom duše.. Preto by sme naše "zrkadielka" mali zvýrazniť a upútať na ne viac pozornosti. Kozmetika na pery- nápadné pery sú krásne, preto by sme naše pery mali zvýrazniť produktmi, ktoré ich spravia krásnymi. Kozmetika na tvár- niektorý ľudia problémy s pleťou nemajú, no veľkú časť ľudstva (puberťáci) tieto problémy neobídu. V tejto sekcií nájdeš líčenky, make-up, púdre a korektory. Kozmetika na nechty- pekne upravené nechty na rukách z teba spravia dámu, ktorá sa o seba vie starať, pretože ak tvoje nechty nie sú upravené- máš za nimi zanesenú špinu alebo si ich stále obhrýzaš nečakaj, že budeš pôsobiť upravene. Tu nájdeš laky, nadlaky a nail art. Odličovače, odlakovače- v tomto e-shope sa nestarajú len o produkty, ktoré ťa skrášlia, ale aj o to, čím ich odstrániť. Iné- v tejto sekcií nájdeš rôzne aplikátory, pilníky na nechty a mixovacie kelímky.

Pleťová kozmetika- na to, aby si bola krásna nestačí len make-up a iné kozmetické produkty z dekoratívnej kozmetiky. Musíš sa o seba starať! (nejdeme sa baviť o jedálničkoch a zdravom stravovaní, teraz sa venujeme kozmetike) Poteš seba a svoju pleť prípravkami pre problematickú pleť (teda pokiaľ to potrebuješ, ak nie staraj sa o ňu aspoň natieraním tváre krémami) a zvýš si sebavedomie!

Samozrejme, chcem, aby si sa o tomto mieste s úžasnými "zlepšovákmi" dozvedela viac! Www.mel.sk funguje od roku 2012, (čo znamená, že vo svete internetových obchodov je tento shop novým) v ponuke nájdete kvalitnú kozmetiku a určite ťa zaujme aj to, že táto spoločnosť ti ponúka nadštandardné služby, ako napríklad rýchlu expedíciu, profesionalitu, ...

BREAKING DAWN! Chceš sa priblížiť k výzoru jednej z tvojich obľúbených upíriek? Určite si prezri ponuku z kolekcie BD! Očar svoje okolie upírskym pôvabom!

ZNAČKY, KTORÉ V TOMTO E-SHOPE NÁJDEŠ: Essence, Catrice, Kneipp, MAM, Salvequick, Sabamed...

ess_mono266.jpg (434×500)

Objemová maskara od Essence 2v1

ess_mono293.jpg (226×500)

Essence odličovač očí bez oleja

_vyr_1136lipg_weiss.jpg (340×800)

Essence Breaking dawn lesk na pery

48818.jpg (345×557)

Catrice fixka na pery, odtieň 020 Rose Wood Avenue

ess_mono316.jpg (351×500)

Essence pure skin čistiace pásiky na tvár

ess_mono294.jpg (718×800)

Essence "Like a trip to NEW YORK"

k306.jpg (597×800)

Dopraj si po náročnom dni ukľudňujúci kúpeľ z divej ruže a levadule (soľ do kúpeľa)

ZÁVER:

Tento shop vám odporúčam a ak si niečo objednáte, podeľte sa so mnou o vaše skúsenosti v komentároch :)

Date movie

21. října 2012 v 16:54 | MišeL Stone™
Ak sa nudíte alebo si len chcete zlepšiť náladu a na chvíľu sa izolovať od okolitého sveta, tento film je to pravé, ktoré vám vaše chvíľkové vypnutie spríjemni. Nechcem vám písať obsah filmu, potom by ste si ho už tak neužili. Film plný vtipných scén, ktoré vám zaručene natiahnu kútiky až k ušiam. Možno niekedy dialógy postáv nedávajú zmysel, ale nie všade ide len o pointu, hlavné je sa poriadne z chuti zasmiať. Keď si film pozriete, napíšte do komentára svoj názor.

Pridávam trailer, aby ste vedeli, o čom tu píšem, chcem vás trošku viac uviesť do deja filmu, ktorý si možno na moje odporúčanie zhliadnete.

:D skúste sa nesmiať :D

2841.jpg (1280×1024)

ZÁVER

Film ma maximálne pobavil a zlepšil mi náladu, preto by som chcela aby ste ju mali lepšiu aj vy :)

Project X

19. října 2012 v 16:06 | MišeL Stone™
Ak sa nudíš a nemáš nič užitočného na práci, pozri si tento film. Project X je skvelý film o tom, ako sa môže obyčajná oslava narodenín obrátiť na najväčšiu teenegerskú párty s viac ako 2000 ľuďmi. Project X je o kamarátoch, ktorí vás dokážu dostať do poriadnej kaše a nakoniec ich nepostihnú žiadne zásadne zlé následky a vy si všetko odnesiete aj za nich. Project X je o tom, ako sa z najväčšieho outsidera stane najobľúbenejší žiak školy. Project X je proste super film na odviazanie a uvedomenie si následkov, ktoré by vás v prípade PARTY HARD mohli čakať :D
49380517.jpg (540×367)

Fright night 2011

21. července 2012 v 10:08 | MišeL Stone™
Fright night som pozerala tento týždeň s kamarátmi a dosť sme sa nasmiali. Je to čierna komédia o upíroch, ktorí sú v dnešnej dobe tak obľúbení kvôli Twilightu a Upírskym denníkom. Ak si chcete užiť film, v ktorom sa zľaknete ale aj nasmejete, určite si pozrite Fright night! Tento film je o krvilačnom upírovi, ako už dobre vieme, upir nesmie do domu vstúpiť bez pozvania a tak vám nič nehrozí pokým máte niekoho doma a Jerryho do domu nepozvete. A čo sa stane, keď vás uhryzne? Jerry si vás uskladní do jednej z miestností za svojim šatníkom a bude vám chodiť piť krv..

Generálove deti (koncentračné tábory,...)

29. června 2012 v 14:29 | MišeL Stone™
Máte radi strašidelné príbehy, zaujíma vás 2. svetová vojna, koncentračné tábory a chccete čítať zaujímavú knihu, ktorá nie je prehnane dlhá? Práve preto tu pre vás mám skvelý tip! Knihu zhltnete za chvíľu a zamyslíte sa nad tým, ako sa našej generácii ľahko žije.
Generálove deti. Pred nedávnom nám bola o tejto knihe porozprávať sama autorka, ktorá učila na našej škole. Na prednášku som sa tešila, pretože druhá svetová ma dosť zaujíma. Nie tie boje ale tie koncentrašné tábory, to ako sa k ľuďom správali. Prednášku sme mali rusko-slovensky. Kniha je písaná v 2 jazykoch- ľavá strana je vždy po rusky a pravá po slovensky, takže ak obľubujete ruštinu, môžete čítať a nebude vám ani vadiť neznalosť niektorých slov, keď to máte preložené. Ja osobne som čítala slovenskú časť, pretože ruštinu nemám veľmi rada. Kniha je o osude malého dievčatka, jej matky a bračeka. Je to veľmi smutný príbeh o tom, ako ľudia behom sekundy prídu o život a ostatní to sledujú, ako putujú ďalej aj napriek mŕtvolám pred sebou, o tom ako si ženy zachraňujú deti hoc aj vlastným telom. V knihe zohrávajú veľkú úlohu koncentračné tábory, do ktorých sa dostane naša hrdinka spolu s matkou a bračekom. Krutý život a smrť ľudí, to je hlavnou úlohou koncentračných táborov. Nie, nechcú vyvraždiť každého, len určité skupiny ľudí. Kniha je plná smútku a spomienok, ktoré by sa mali určite zachovať. Nechcem vám toho veľa prezrádzať aby ste mali z knihy pôžitok, ak sa ju chystáte čitať. Knihu som čítala včera, kým sme boli v škole, kamarátka ju dostala a zatiaľ čo ona hrala karty, ja som ju ccelú prečítala.
ZDROJ OBRÁZKA>> https://www.facebook.com...

ČÍTAJTE! :)

Recenzia- PREBUĎ SA!

9. dubna 2012 v 21:49 | MišeL Stone™
Nejde o to, že by som nevedela o čom písať... (momentálne mi po rozume behajú nejaké nápady, no nemám čas sa tu zamýšľať, nakoľko sa musím učiť ruštinu, pretože v stredu píšeme a zajtra idem do Bystrice, dnes som čas nemala, pretože som bola v Turčianskych..) No dnes vám sem dám recenziu na knihu, ktorú si musíte povinne prečítať.. V živote som nebývala tak zaujatá do kníh, nebavilo ma to.. No stačí, že narazíte na pár dobrých kníh a bum! Ste ponorený v deji a knihy sa nezbavíte! Ja som čítala knihu "PREBUĎ SA!" nie je to žiadna kniha s odbornými výrazmi, skôr dievčenský román, ktorý je veľmi sympatický nie len dejom a zápletkami ale aj prostredím. Autorka tak krásne opisuje prírodu a dianie, až sa vcítite do hlavej postavy. Kniha je o 15 ročnej Táni, ktorá musela ostať u maminej sestry, pretože jej rodičia aj s jej malou sestričkou Betkou šli na dovolenku do Chorvátska (Betka má nejaké ekzémy..) a financie na pobyt aj pre Táňu im nevystačili.. Táňa síci zostala na dedine, kde nie je internet, ani facebook so svojou protivnou sesternicou a malým bratrancom, no spozná 2 chlapcov, ktorý sú úžasní.. Táňa v živote s nikým nechodila a zrazu sa jej páčia dvaja. Ako to dopadne? To sa dočítate v tejto knihe!
http://data.bux.sk/book/020/133/0201334/large.jpg

ODPORÚČAM! Je to najlepšia kniha, akú som čítala :)

Recenzia- Big Fish

25. prosince 2011 v 21:39 | MišeL Stone™
Prvá recenzia v tejto rubrike.. Bola tu kamarátka a pozreli sme si film "BIG FISH (VEĽKÁ RYBA)" Aký je môj názor? Odporúčam vám tento film?

Film je o dospelom mužovi, ktorý má zasneného otca.. Otec stále rozpráva príbehy, čo zažil počas svojho dobrodružného života, no nie všetko je pravda. Film je vhodný pre celú rodinu. Treba zapnúť logické myslenie, pretože film je síce vtipný, ale je takmer bez pointy.. Človek tomu veľmi nepochopí.. Ale film stojí za to :)

Neskutočne ma pobavilo, keď jedna žena rodila a dieťa sa šúchlo po podlahe nemocnice :D V pár scénach hrá aj malá Miley Cyrus :)
 
 

Reklama
Reklama