Recenzie- kozmetika

AVON ŠTETEC & KONDICIONÉR

8. srpna 2016 v 11:29 | MišeL Stone™
Nebola som si istá akým spôsobom napíšem pár slov k ďalším produktom z Avonu, ktoré som mala v rámci našej spolupráce vyskúšať. Preto som sa rozhodla posledné 2 produkty spojiť do jednej recenzie aj napriek tomu, že spolu absolútne vôbec nesúvisia.

Obojstranný štetec
Napriek tomu, že som zástanca celej sady štetcov (pretože milujem matching things a mať všetko v rovnakej farbe a s rovnakým designom je pre mňa neuveriteľne satisfying pocit) som si zaobstarala jeden mimo sady. Je to taký "emergency" štetec, ktorý nosím v kozmetickej taštičke. Ak si náhodou potrebujem naniesť viac bronzera alebo upraviť tiene tento štetec ma nikdy nesklamal. Je vyrobený z nylonových štetín, ale nie je to až také cítiteľné, aj keď rozdiel je tam badateľný. Tým som len chcela povedať, že pri práci s ním sa necítite akoby ste sa lícom opierali o facial hair vášho priateľa.


Instant repair with keratin (kondicionér)
Skutočný dôvod nepoznám, ale už od čias, kedy som sa začala maľovať som sa vždy viac venovala mojej tvári ako mojim vlasom. Čo ma samozrejme skôr či neskôr dobehlo. Kaderníčkam som nikdy nedôverovala, dlho som sa nenechala ostrihať a čo sa starostlivosti týka občas som skúsila nejakú tú masku aby sa nepovedalo. Dobre, mala som asi tak 300 sprejov, každý na niečo iné, ale žeby nejakým spôsobom dodávali chuť do života mojim mŕtvym pačesom.. To asi nie. Odkedy som v Bratislave, tak mám pocit, že sa zo mňa stal úplne iný človek. Rozhodla som sa asi po 5 rokoch navštíviť kaderníčku kvôli novému účesu. Malo to byť len podstrihnutie, no moje vlasy boli fakt v katastrofálnom stave, takže som odišla o niečo viac ľahšia ako som plánovala. Nebudem vám však klamať. Keď som bola u kaderníčky kvôli strihaniu predtým, v podstate som odchádzala s plačom, ale teraz som si na to hneď zvykla a k dlhým vlasom sa už pravdepodobne ani nevrátim. A teraz konečne k pointe- začala som sa o svoje vlasy zaujímať oveľa viac ako kedykoľvek predtým. Nejaké produkty som si zakúpila priamo v kadernícte, iné objednala. V rámci spolupráce s Avonom a starostlivosti o vlasy som chcela vyskúšať tento kondicionér, pretože je z rady produktov, z ktorých som dávnejšie mala sprej na vlasy. Kondicionér vonia rovnako krásne ako ten sprej, takže som sa asi 3 minúty topila vo vani nostalgii. Po jeho aplikácii som mala zo svojich vlasov celkom dobrý pocit, ale používam ho len veľmi krátko, takže o konečnom výsledku vám ešte povedať nemôžem.

NEW IN AVON- rúže

17. července 2016 v 12:45 | MišeL Stone™
Ahojte! Tak sa tu zase stretávame po dlhšom čase! (neskôr zistíte, čo som robila, ale o tom tento post nie je, preto to presne v tejto chvíli ukončujem) Dnes by som vám chcela napísať zopár slov o novinkách, ktoré mi prišli z Avomu, teda dnes sa ideme venovať čisto len rúžom.

Ja a tmavé farby sa držíme ruka v ruke už minimálne 5 rokov- a je jedno, či ide o oblečenie, vlasy alebo make-up. Ľudia, ktorí ma aspoň trošku poznajú by vám to mohli potvrdiť, pretože v svetlých farbách je ma stretnú len málokedy- a keď aj, minimálne jednu vec na sebe tmavú jednoducho musím mať. A presne z tohto dôvodu som potrebovala vyskúšať aj tento rúž. (Ultra colour indulgence v odtieni chocolate rose) Jeho konzistencia mi veľmi vyhovuje, pretože je vláčny a hydratuje. Moje expectations boli, že na perách sa mu podarí vyznieť aspoň o 3 odtiene tmavšie, ale koniec-koncov final effect je v poriadku vzhľadom na to, že som biela ako stena. Rúž som si veľmi obľúbila a samozrejme ho mám pri sebe vždy, keď si so sebou beriem kozmetickú taštičku.


Fixka na pery "ultra colour" v odtieni Hazelnut ma upútala v poslednom Avon katalógu ako jeden z prvých produktov. Už dosť dlhú dobu som chcela vyskúšať ako taká fixka na pery funguje- nanášanie, odolnosť a celkový efekt. Konečne som túto možnosť dostala aa.. Bola som prekvapená. Výdrž je vzhľadom k cene v poriadku, nanášanie ma baví, pretože som zvyknutá rúže nanášať štetcom. Jediné mínus je to, že pokiaľ nemáte 100% hladké pery, skvelý výsledok očakávať nemôžte, pretože tento produkt pery zvykne vysušovať a tým ešte viac zvýrazní nedokonalosti, takže pozor na to.


A na záver tu máme dva rúže svetlejších odtieňov. Na nevýrazné rúže nie som zvyknutá a tiež ich nezvyknem nosiť, ale keď už je to leto a ja pár dní v týždni nechcem vyzerať tak celkom ako gothic girl, siahnem práve na tieto dva, ktoré sú konzistenciou dosť podobné tomu prvému. Nevysušujú, hydratujú a minimálne jeden z nich sa musí zakaždým nachádzať aspoň po mojej ľavej ruke, haha.

SLEEK MAKEUP IDIVINE SUNSET

26. května 2016 v 23:19 | MišeL Stone™
Ahojte! Nevideli sme sa už takmer roky! (preháňam, je to asi mesiac)

Moje takmer 4-mesačné prázdniny sa začali a zo mňa bude konečne blogerka ako sa patrí! Takmer letnú sezónu postov odštartujem recenziou na paletku od Sleek- Idivine sunset.

Idivine sunset nie je mojou prvou paletkou od Sleek-u, mám ešte jednu, v trošku menej farebných tónoch. Každý, kto ma aspoň raz v živote stretol (videl, našiel na internete) tuší, že ja a farebné farby nie sme veľkí priatelia, preto som si myslela, že s touto paletkou kamarátky nebudeme. Výnimka však potvrdzuje pravidlo a pri dnešnom fotení sa náš priateľský vzťah odštartoval.

Paletke dávam 8 bodov z 10! Prečo? Pretožeee... Farby? Čierna, ružová, zlatá- pecka! Modrá, žltá.. Tie asi budem obchádzať. Pigmentácia? Bola som prekvapená, že stačil jeden ladný pohyb aplikátorom po tieni a čierny aplikátor zrazu zmenil svoju farbu. A moje očné viečko tiež. Výdrž? Tiene vydržali zdĺhavé piatkové nákupy (ktoré sme s rodinkou museli absolvovať vo štvrtok) a aj fotenie. Po fotení som šla cvičiť (ale bola som nútená zmeniť farby, aj vám to pripomína chameleóna?), ale bola som veľmi prekvapená, pretože tiene prežili aj dnešné večerné kardio bez ujmy na farebnosti. A čo sa mi teda nepáčilo? Trošku menší problém bol s blendovaním a s aplikátorom sme si tiež nepadli do oka (to by asi bolelo). Tiene je lepšie nanášať štetcami. Odskúšam a dám vám vedieť či paletka stratila 2 body práve kvôli nešťastnému aplikátoru.

S make-upom som sa veľmi nevyhrala, pretože som dnes akosi nič nestíhala, ale verím, že sa vám fotky budú páčiť :)

Krasotika.sk ponúka 15% zľavu na Sleek paletky. Pozor! Akcia platí len do 30.5.! Zľavový kód: PALSL15


A teraz vás čakajú 3 rôzne looky. Tipnete si, ktorý ma najviac vystihuje? Tretíí! (aj napriek tomu, že modré tiene nepatria medzi moje fav)
Prvý look

RIMMEL OČNÉ TIENE MAGNIF' EYES A RIASENKA 24R SUPER CURLER

2. listopadu 2015 v 20:48 | MišeL Stone™
Hojte! Už strašne dlho som vám nić nenapísala, ani nič neodfotila, preto som si práve teraz našla 20 min na to, aby som tento blog konečne zobudila z jesenného spánku novým príspevkom!! Netuším však, koľkých z vás zaujímajú recenzie na kozmetiku, takže v blízkej dobe by som sa rada zavenovala aj nejakému inak zameranému článku :)

Dnes si predstavíme RIMMEL OČNÉ TIENE MAGNIF' EYES A RIASENKU 24R SUPER CURLER. Neviem, či som jedna z mála alebo jedna z mnohých dievčat /alebo žien, keď už mám tých dospeláckych 18?/, ktoré svoje líčenie dokážu updatnúť len vtedy, keď sú v nejakým spôsobom kreatívnej nálade. Očné tiene od Rimmel sú super pre lazy days, keď mi nestačí len riasenka a chcem svojmu výzoru o niečo viac pridať. Osobne trblietavé tiene zo srdca nenávidím, pretože ich mám viac v oku ako na oku, ale tieto ma prekvapili svojou trvácnosťou. Sú jemné, ľahko aplikovateľné. V kozmetickej taštičke nosím odtieň zlatej farby, ktorý je ako stvorený pre jesenné líčenie. Taktiež sú vodeodolné, takže ich len tak ľahko nerozmaže ani dážď, a ani nepríjemná jesenná depka. Okrem zlatého odtieňa si môžte vyberať z ďalších 10 farieb od pastelových až po telové odtiene. Zvoliť si môžte aj ich textúru- matné, perleťové a aj trblietavá :)

Riasenka má kúsoček zvlnený aplikátor, a tak sa ľahko dostane ku každej mihalnici a pekne ju natočí. 24HR SUPER CURLER je objemová riasenka, pri ktorej nie je potrebné mať po ruke kliešte na mihalnice. Sýty fialový obal riasenky ťa len poteśí a stane sa aj jednou z tvojich fav doplnkov :)

SLEEK: i-DIVINE BAD GIRL PALETTE

20. září 2015 v 16:22 | MišeL Stone™
Ahojte! Konečne som sa odhodlala napísať nový príspevok na blog. Onedlho však čakajte aj fotky z dovolenky, ktorá bola dôvodom mojej neaktivity.


Dnes to bude recenzia na make-up, ktorá tu už dlhšie nebola, konkrétne na paletu očných tieňov i-Divine bad girl od Sleek. Na očné tiene som nikdy veľmi nebola, teda pokiaľ nerátam detské časy a maľovanie "kruhov" okolo očí, sladké detské časy, keď som sa hrávala s maminkiným make-upom a myslela som si, ako to perfektne zvládam. Od 7 rokov ma už tiene nezaujímali a to v podstate až doteraz, kým som na Stayunique neobjavila kozmetiku Sleek.

Paleta spolu s rúžom mi prišla domov v priebehu pár dní. V priebehu leto som skôr využívala rúže a riasenku. S maľovaním očí som sa veľmi nezabávala nakoľko som aj tak väčšinu času nosila slnečné okuliare. S prichádzajúcim pochmúrnym počasím som však nútená adaptovať sa do jesennej nálady a po malých krôčikoch okuliarom začať kývať, a preto som sa rozhodla obetovať viac času líčeniu očí.

Paletu tvorí 12 krásnych trblietavých tieňov, zrkadlo a aplikátor. Jej tmavý dizajn som si hneď zamilovala, pretože čierna je moja srdcovka. Tiene sa zbytočne nerozmazávajú a majú vcelku dlhú trvácnosť, takže ich určite môžte očakávať ako súčasť make-upu v nejakých budúcich outfitoch :)



Pripájam aj 2 fotky so strieborným tieňom, na ktorý som naniesla linku.

NEZABUDNITE NA GIVEAWAY :)

ZIAJA uhorková línia

24. srpna 2015 v 18:19 | MišeL Stone™
Čo sa týka starostlivosti o pleť, vyskúšala som toho už skutočne veľa, asi ako každé dievča. Clean&Clear, Garnier a Nivea z reklám na Markíze a Jojke, Dermacol a ďalšie. Prednedávnom som však mala skvelú šancu zaobstarať si produkty od značky Ziaja a teraz by som vám ich rada priblížila.

Všetky 3 produkty sú z rady UHORKOVÁ LÍNIA a po 2 týždňovom testovaní môžem oprávnene tvrdiť, že ich už nedám z ruky. Popravde som ešte nikdy neskúšala žiaden produkt založený na priam magických schopnostiach uhorky, ale všetko je raz po prvýkrát a určite to neľutujem. Vás všetkých určite poteší aj fakt, že sú vhodné pre mastnú, zmiešanú a aj normálnu pleť.

Poďme na to však pekne poporiadku. Začneme ich obalom, ktorý nie je zbytočne prečačkaný, pôsobí čisto a sviežo. To isté môžem povedať aj o ich vôni- čistá a svieža.

Prvým produktom je Ziaja UHORKOVÁ LÍNIA pleťové mlieko, ktoré slúži na odstránenie make-upu a znečistenia pokožky. Príjemne vonia, hydratuje a upokojuje pokožku. Ako odlíčovadlu mu dávam 10 bodov, pretože má pravú "mliečnu" konzistenciu a nie je zbytočne mastné ako iné odlíčovadlá.

Po odlíčení nasleduje použitie ďalšieho produktu Ziaja UHORKOVÁ LÍNIA pleťové tonikum, ktoré jemne čistí pokožku, uzatvára rozšírené póry , upokojuje, vyhladzuje a tiež rozjasňuje.

Po použití tohto tonika/ pleťovej vody prichádza na rad tretí produkt a tým je Ziaja UHORKOVÁ LÍNIA pleťový krém. To, že pokožku zvlhčuje, upokojuje podráždenie a stabilizuje činnosť mazových žliaz nie je žiaden nepodchytený marketingový klam. Po použití tohto krému sa skutočne budím s hydratovanou a jemnou pokožkou.

Tieto uhorkové zázraky som však nepoužívala len ja, ale zmotala som na ne aj svojho mladšieho brata, ktorý si od svojej staršej sestry jednoducho musí dať poradiť. Všetko som mu vysvetlila a v poslednom čase sa spolu večer stretávame v kúpeľni a spoločne používame kozmetiku od Ziaji. Pretože je to chlapec a pravdepodobne (chcela som tým povedať 100%) nemá ani páru o kozmetike a už na druhý deň mi povie, že má oveľa krajšiu pleť a je s tým spokojný rovnako ako ja, tak aspoň viete, že vám neklamem :P


Sérum s arganovým olejom

21. srpna 2015 v 22:07 | MišeL Stone™
Aj ty máš problém so zničenými vlasmi? Či už je to spôsobené slnkom, ich dĺžkou, nedostatočnou starostlivosťou, farbením... Je to úplne jedno. Odkedy som sa rozhodla pre dlhé vlasy, mám s nimi len problémy a oni tak aj bohužiaľ vyzerajú. Skúšala som už fakt všetko aby som im aspoň trošku pomohla, ale nič sa mi neosvedčilo ako prípravky, ktoré som mala z www.bionatural.sk.

Naposledy som skúšala Sérum s arganovým olejom, od ktorého som mala priam nadpozemské očakávania a nesklamala som sa, pretože po jeho nanesení od korienkov až po končeky, obmotanie hlavy do fólie (najnáročnejší krok), nahriatie tohto zábalu fénom, obmotanie hlavy uterákom a následné cca 40 minútové pôsobenie stálo za to. Potom som si vlasy už len zmyla šampónom, nechala prirodzene vysušiť a nakoniec som šla spať. Ráno som sa zobudila s maximálne jemnými vlasmi, ktoré mi konečne nestáli do všetkých svetových strán. Túto kúru budem rozhodne aplikovať častejšie :)

Sérum ako také obsahuje trojité combo- jamajský čierny, ricínový a arganovým olej. Hydratuje, posilní a zanechá lesk. Všetko môžem len potvrdiť a určite hi odporúčam každému, kto má problém so svojimi vlasmi :)

ARGANOVÝ OLEJ

1. srpna 2015 v 9:34 | MišeL Stone™
Minulý týždeň som vám spomínala moju novú "passion" v kozmetike a dnes by som na túto tému chcela nadviazať a napísať vám niečo o arganovom oleji, ktorý som si, ja trubka, mala zaobstarať už dávnejšie.

Objav arganového oleja sa pripisuje Afrike, v ktorej sa získava zo stromu arganovníka avšak len na ohraničonom území Maroka. Arganový olej Akamuti je bio kvality, 100% panenský a taktiež bez vône (ktorá kedysi zákazníkom priam vyrážala dych)

A ako sa vôbec dá tento olej použiť?

Vlasy- zlepšuje zdravie vlasov a pokožky, pretože každý vlások obalí ochranným filtrom, ktorý ich chráni pred vonkajšími vplyvmi okolia. Vhodný je aj na rozštiepené a suché končeky, ktorým dodá lesk a hydratuje ich. Jeho účinky môžu oceniť aj ľudia, ktorým nadmerne vypadávajú vlasy. Pokiaľ ste sa ho rozhodli použiť, stačí ho naniesťna vlasy a po cca hodinovom pôsobení umyť šampónom.

ODSKÚŠANÉ! Po tomto asi 76535869 pokuse spraviť niečo so svojimi vlasmi sa určite nemôžem sťažovať, pretože vyzerali zdravšie už po prvom použití. Avšak lepší účinok si vyžaduje dlhodobejšie používanie.

Pleť- rovnaký ochranný film ako na vlasoch dokáže arganový olej vytvoriť ja na pleti. Olej našu pleť posilňuje, vyživuje a hydratuje. Dá sa použiť aj v prípade celulitídy, ekzému a aj pri holení!

ODSKÚŠANÉ! Nakoľko som minulý týždeň trávila v Bratislave a do môjho mega preplneného kufra sa už nič nezmestilo, a po skúsenosti z Tatier som si nechcela celý kufor pokrstiť pleťovou vodou, používala som arganový olej. Po tejto skúsenosti si už pleťovú vodu, pokiaľ to nebude nutné, kupovať nebudem.

RIMMEL MASCARAS: WONDER'FULL & EXTRA 3D LASH

9. března 2015 v 21:09 | MišeL Stone™
Dnes by som vám chcela predstaviť 2 nové riasenky od Rimmel. Zatiaľ používam hlavne 3D lash, ktorá mi vyhovuje viac.

WONDER'FULL riasenka s arganovým olejom /mascara with argan oil

Šancu odskúšať túto novú riasenku s arganovým olejom z Maroka som predsa nemohla len tak prepásť! Wonder'full riasenky môžete nájsť v 2 variantách- extra black alebo waterproof. Extra black má neuveriteľne ohybný aplikátor, vďaka ktorému zvýrazníš všetky mihalnice, ktoré sú vďaka nej oddelené od korienkov až po koniec- a to bez zlepenia! Pokiaľ sa chystáš plávať alebo pozerať poriadny "doják" siahni radšej po variante b- vodeodolnej Wonder'full riasenke.

CENA- 8,49€




EXTRA 3D LASH

Ako som už v úvode článku spomínala, túto riasenku som si v poslednej dobe veľmi obľúbila. Za skvelú cenu ponúka skvelé výsledky! Riasenka zvýrazní mihalnice, nevytvára hrudky a má špeciálny obojstranný aplikátor, vďaka ktorému dodá objem všetkým riasam, rozčeše ich a aj oddelí.


CENA- 3,99€

KEEP CALM LIP BALM

5. března 2015 v 20:14 | MišeL Stone™
Dnes by som vám chcela predstaviť novinku od Rimmel- KEEP CALM balzám na pery s ultra vyživujúcim a dlhotrvajúcim zložením obohateným o hydratačné oleje. Pery zjemňuje, upokojuje a chráni. Jednoducho ho nepustím z ruky.

Vonku je ešte stále dosť veľká zima a naše pery trpia. Sú dehydratované, zamrznuté a vysušené. Najlepším riešením týchto zimných problémov sú rôzne mastičky, balzámy, ... Najlepšie je mať vždy minimálne jeden balzám v krajnej núdzi po ruke.

Rada balzámov s názvom Keep calm má 4 odtiene zahŕňajúce transparentný a jemne sfarbené v tónoch červenej a ružovej- Keep cam and shop /číry, kiss /sorbetovo ružový, play


/tmavo purpurový, party /jasne ametysový .Keep calm ma zaujal hlavne kvôli svojmu sladkému cukríkovému baleniu, ktoré hneď skočí do očí.

RIMMEL REVIEW AND GIVEAWAY /WONDER'FULL & LASTING FINISH 25H

2. listopadu 2014 v 20:17 | MišeL Stone™
Ahojte! Konečne, konečne, /a ešte raz to musím napísať/, konečne som sa dopracovala k tomu aby som vám zverejnila recenziu na produkty od Rimmel. Na konci tohto článku sa môžete zapojiť do giveaway, v ktorom môžete získať novú riasenku od Rimmel Wonder'full a taktiež make-up lasting finish 25H alebo Lasting finish 25H Nude. Víťazky budú 2 a každá získa riasenku+make-up.

RIASENKA WONDER'FULL

Novinka od Rimmel, vďaka ktorej sa vám riasy nelepia na seba, netvorí hrudky a tým pádom má každá jedinečnú šancu vyniknúť- vyniknú aj tie, o ktorých si ani nevedela, že ich máš. Riasy sú hebké, vyhladené a zvýraznené bez pocitu zaťazenia a zlepovania. Je to prvá riasenka obsahujúca arganový olej z Maroka, vďaka ktorému budú tvoje riasy mäkké, pružné a objemné. Silikónovú kefku pokrývajú jemné štetinky, ktoré oddelia každú riasu a zvýraznia aj tie menej nápadné. Ďalším plus je bronzové balenie riasenky, ktoré si hneď zamiluješ a určite ho budeš zo svojej kozmetickej taštičky s radosťou vyberať.

VODEODOLNÁ GÉLOVÁ LINKA SCANDALEYES

14. července 2014 v 9:00 | MišeL Stone™
Nakoľko som si zvykla kresliť si linky (v niektorých prípadoch to tak nevyzerá, pretože stále nie som dostatočne zdatná v tom aby sa to na linky aspoň trošku podobalo), skúsila som pre seba (aj pre vás) vodeodolné gélové linky "scandaleyes" v čiernej farbe.

Linka sľubuje 24-hodinovú trvácnosť. Toto neviem potvrdiť, pretože som ju na očiach mala len cca 12 hodín,ale za ten čas sa mi ani neporoztierala na iné miesta a ani nezmizla, takže to hodnotím ako obrovské plus. Aplikácia tiež nie je zá nakoľko má dobre tvarovaný štetec. Jej intenzívne pigmentovaná farba pekne vynikne a nebude zanedlho šedá alebo sivá. Aj napriek tomu, že je vedeodolná, pri odlíčení nie je ťažké dostať ju z očí, stačí vám nejaký olejček. Takže táto linka ťa rozhodne nebude obmedzovať!

Balenie obsahuje štetec/aplikátor (nazvite si to ako len chcete) a gélová linka. Síce sa hovorí, že knihu by sme podľa obalu súdiť nemali, v tomto prípade sa tejto veľmi pravdivej vete môžeme vyhnúť, pretože rimmel opäť nesklamal ani produktom a ani pekným balením s ich charakteristickou korunkou.

REVIEW: Rýchloschnúci lak na nechty 60 Seconds od Rity Ory!

12. května 2014 v 20:37 | MišeL Stone™
Ak chceš všade, kadiaľ kráčaš pútať zrak na svoju dokonalú manikúru, táto kolekcia lakov od Rity Ory je pre teba to pravé-orechové! Nielen, že farby lakov 60 Seconds sú svieže a symbolizujú leto, tieto laky sú rýchloschnúce a tvoje nechty si už po minúte môžeš kľudne nedopatrením obtrieť o tvoje obľúbené tričko bez akejkoľvek ujme na zdraví!

Rita Ora je úplne úžasná a vie čo si ľudia zamilujú. Je krásna, mladá a nápaditá. Presná kombinácia toho, čo je v dnešnej dobe potrebné na to aby ste dokázali zažairiť. Kolekcia 60 Seconds Colour Rush ponúka odteňov rozdelené na 4 HOT (teplé) a 4 COOL (studené) odtiene. Odtiene boli navrhnuté samotnou Ritou, ktorá ich aj pomenovala.
1209557_730849150269237_679036322_n.jpg (640×640)

Aj naptiek tomu, že ružovú nemám veľmi v láske, tieto dva odtiene hodnotím ako vcelku hot a nositeľné! :)

REVIEW: Rimmel London BB krém MATTE

18. dubna 2014 v 23:23 | MišeL Stone™
Prednedávnom mi prišla ďalšia kozmetika určená na recenziu. Tentokrát je to Rimmel London BB krém MATTE. Osobne make-upy neznášam a nepoužívam ich, ale teraz to teda skúsim. Odtieň je bohužiaľ o dosť tmavší ako moja pleť, preto som si pre vás nepripravila fotku s krémom priamo na tvári. Ale myslím si, že recenzia sa dá napísať aj bez toho aby som vám takú fotku ukázala. Avšak nebojte sa, BB krém som odskúšala aspoň na chvíľu aby som bola schopná niečo spísať.

Pokiaľ túžite po bezchybnej a dokonalej pleti, potrebujete zakryť nejaké nedostatky alebo len pleť zjednotiť, BB krém je ideálny. Prečo? Na tvári nepôsobí ako väčšina paštikoidných make-upov, ktoré spôsobujú nadbytočný lesk a priam bijú do očí svojou neprirodzenosťou. Práve naopak, vyzerá prirodzene, dokáže zakryť nedostatky a zmatňuje. Jeho aplikácia tiež nevyžaduje nadbytočné plytvanie alebo trápenie sa s vytláčením krému z tuby, pretože jeho konzistencia je dosť tekutá a ľahko sa rozotiera.

Vpravo môžete zbadať nanesený BB krém

Keby som používala make-up, určite by som siahla práve po BB kréme, pretože je skutočne vydarený. Možno, keby som dostala ten správny odtieň pasujíci k mojej pleti, v prípade problémy by som ho zneužila.

Rimmel Scandaleyes Retro Glam

2. října 2013 v 16:20 | MišeL Stone™
Nová recenzia na riasenku Rimmel Scandaleyes Retro Glam. Ak ju začneš používať aj ty, tak si ju určite zamiluješ!

Zbožňujem riasenky a nikdy nemám nejakú obľúbenú, na ktorú by som nedala dopustiť.. Rada skúšam nové a nové, a hodnotím si ich. Ešte sa mi nikdy nestalo, aby som mala 2x tú istú. Milujem skúšať nové veci. Tento krát sa mi podarilo natrafiť na riasenku "Rimmel Scandaleyes Retro Glam"..

Táto riasenka sa mi páči jednak vonkajším prevedením, ale aj splním úlohy riasenky na jednotku. Vďaka hustému usporiadaniu štetiniek a piškótovému tvaru aplikátoru skvele zvýrazní riasy a dodá im retro nádych. Tvoje pohľady budú očarujúce.

Bohužiaľ, keď nepoužijem riasenku, moje riasy nie sú práve dva krát výraznými, preto som nútená ju mať vždy po ruke. S výsledkom som spokojná a túto riasenku plne odporúčam.
Cena: 7,49€

Rimmel Scandaleyes shadow paint

27. září 2013 v 18:41 | MišeL Stone™
Pokiaľ rada predvádzaš zvodné pohľady, Rimmel Scandaleyes shadow paint je určite to, po čom túžiš. Tieto mega očné tiene sú krémové, na prvý pohľad by si niekto mohol myslieť, že ide o lesk na pery. Pri takýchto tieňoch sa ti nikdy nestane, že budeš mať farebný prášok po celej kozmetickej taštičke. Taktiež ich trvácnosť je obdivuhodná- 8 hodín! Tiene sa ti neotlačia a vydržia v peknom tvare tak, ako si ich naniesla na začiatku tvojej make-up chvíľky.
(kvalita spodnej fotky je kúsok pochybnejšia, I'm so sorry, zle som zaostrila)

Osobne som si tieto tiene zamilovala a mám ich preistotu stále pri sebe, pretože viem, že určite nie sú na škodu. Nemusíš si ich naniesť, tak ako zvykneme normálne nanášať práškové tiene (po celom oku), vďaka aplikátoru môžeš vykúzliť aj niečo podobné linke. A ver tomu, že je to fakt ľahunké :)
Cena- 4,99€

Určite odporúčam :)

Rimmel scandaleyes flex- review

19. července 2013 v 23:43 | MišeL Stone™
Všetky chceme byť krásne, snažíme sa preto robiť čo najviac. Veľa z nás siaha po kozmetike. Keď ju tak milujeme, prečo si ju nedopriať? Dnes by som vám rada zrecenzovala riasenku od Rimmel scandaleyes flex.

Túto riasenku používam už trošku dlhšiu dobu.. A verdikt? Som s ňou fakticky spokojná. Jediné, čo by som vytkla je to, že má dno! Nie je problém s nanášanín, zmazávaním počas dňa a ani s odlíčovaním. Táto riasenka vám vyčarí škandálny pohľad, ktorému neunikne žiadne očko. Pekne "orámované" oči vďaka riasenke? No problem. Vďaka Rimmel scandal eyes nemusíte používať tony iných líčidiel očí, ktoré máte aj tak po nedlhej chvíli roztreté cez polku ksichtu.

Tiež sa mi páči jej balenie. Pozitívna zelená vo vás vzbudí určite dobrý dojem, ktorý si pri sebe dlho ponecháte. Páči sa mi, keď ľuďom aj pri maličkostiach ako sú riasenky záleží na detailoch- nie len na ich kvalite, ale aj na vonkajšom vzhľade a dojme z výrobku. Ďalší dôvod, prečo u mňa táto riasenka boduje.
Názorná ukážka toho, ako funguje táto "kúzelná" riasenka, ktorú nepustím z ruky. Táto riasenka so mnou cestuje všade, kde sa pohnem! Potrebujem ju mať vždy po ruke. Fotka- 1.- bez riasenky, 3.- po dvoch naneseniach riasenky.
CENA- cca 6€

ROZHODNE VÁM JU ODPORÚČAM! :)

Barry M- LIP GLOSS (koralový)

10. listopadu 2012 v 14:39 | MišeL Stone™
Milujem lesky. Nielen preto, že skvele vyzerajú, ale milujem aj ich vôňu. (teda pokiaľ nejakú majú) Potešte aj vy vaše pery ich zvýraznením a trblietavým efektom. Lesk na pery je určený pre každé dievča, ktoré chce svoj vzhľad zvýrazniť! Nie je ničím škodlivý a TABU.. Určite by sme doma nemali mať len jeden, pretože nechceme byť stále rovnaké, radi kombinujeme kozmetiku s oblečením, nie? Lesky neuškodia, preto ich môžeme kľudne aj zbierať a nanášaním na pery mať nielen radosť z našeho úlovku ale aj upozorniť na našu zbierku.

A teraz prejdeme k lesku, kvôli ktorému som sa odhodlala po dlhšej dobe niečo napísať. Lesk je od značky Barry M a určite by ste si ho obľúbili aj vy. Môj lesk je koralovej farby a úžasne vonia. Milujem, keď niečo z kozmetiky dobre vyzerá a má dobrú vôňu, predsa by som si na seba nenapatlala niečo, čo smrdí, nie? Lesk sa dobre nanáša a zvýrazní tvar vašich pier.

Nenapatlala som si ho na pery veľa, aby ste videli, ako vyzerá výsledný efekt, pri malom množstve lesku.

Zoznámte sa :)

ZÁVER

Tento lesk mám veľmi rada a určite vám ho odporúčam. Otestujte ho a zbadáte, že som mala pravdu :)
(ja mám koralový, odtieň číslo 11)

Kúsok tmavšie vlasy a fialové ombré

1. listopadu 2012 v 14:10 | MišeL Stone™
Ha, ha.. Po dlhšom čase menšia zmena. Chcela som tmavšie vlasy, ale bez zbytočného farbenia farbami na vlasy a fialové končeky/ombré, ktoré by sa mi v prípade, že sa mi to nebude páčiť rýchlo vyzmývali a tak som siahla po čokoládavom tonery a po fialovom penovom tužidle élysée.

Mám pre vás pripravený "článok" o našej zábavke, teda farbení našich vláskov, poďme sa na to pozrieť..

Aby ste videli, ako vyzerajú použité prípravky, tak som vám ich odfotila :)

Spala som u Lucíí, ona mi naniesla toner a neskôr aj tužidlo.. Aby sme boli zase podobné, naniesla som tužidlo aj ja jej.. Bolo to super, zabavili sme sa a vyskúšali sme niečo nové..

Ako sme po našom crazy farbení dopadli?

Moje vlasy aktuálne vyzerajú takto:
Vďaka blesku to vidno lepšie :)
Kuk :)

A takto dopadla Lucinka:
:)

Spolu, ale to som ešte nemala fialové ombré:
d377e7b115b124a9639a49778c26ac00-815937485.gif (400×300)
Copkane :D
234a4a45f24605d774aac16d65238906-759780321.gif (400×300)
hmmm :D

KDE NIEČO TAKÉ KÚPIŤ?

Na tejto skvelej stránke nájdete aj iné tonery, kliknutím na tento odkaz.

Nájdete tu aj oné farebné tužidlá, kliknutím na tento odkaz.

ZÁVER

S výsledkom sme vcelku spokojné, mne síce tú fialovú až tak nevidno, ale ja to dnes skúsim znova, nanesiem si na to ešte jednu vrstvu a myslím si, že to bude fajn. Je dobré najprv vyskúšať niečo takéto, pretože ak by ste si dali spraviť melír a náhodou nebudete spokojní, to by bolo kruté.. Navyše ak máte tmavšie vlasy, pre lepšiu viditeľnosť farby vám vlasy najprv zosvetlia... (ale len na miestach, kde vám farbu nanesú) Som rada, že som to vyskúšala, neľutujem a určite odporúčam ďalej. Návod vám popisovať nemusím, postup a upozornenia máte priložené v krabičke pri penovom tužidle a pri tonery máte tieto inštrukcie priamo na obale.

Barry M- práškové očné tiene a líčenka

11. září 2012 v 17:03 | MišeL Stone™
Rozhodla som sa na blogu zaviesť niečo nové, niečo čo by sa týkalo nejakých rád a poslúžilo by to na rozšírenie obsahu blogu. Preto budem skúšať rôznu kozmetiku a písať vám recenzie. Dnes si predstavíme kozmetiku od Barry M.
Ak máte radi farby, Barry M je to pravé pre vás, pretože táto značka je najviac farebná dekoratóvna kozmetika! Táto značka má úspech aj u celebrít!
Ja som testovala práškové očné tiene a líčenku. Tieto práškové očné tiene sú veľmi spoľahlivým pomocníkom na zvýraznenie vašich očí a na zlepšenie outfitu. Barry M ponúka veľa farebných variant, takže sa neobávajte, že vami potrebnú farbu nezoženiete. Líčenka je v skvelej červenej farbe (aspoň tá, ktorú som testovala) a pri dobrom nanesení (presne na potrebné miesto) vám rozžiari líca.
Očný tieň 1.
Očný tieň 2.
Vzorka líčenky (nie je taká lesklá, ale nasypala som tam trosku z tych tieňov, nedopatrením :D)
Na každom iný odtieň práškových tieňov. Nanášala som to len veľmi jemne.
 
 

Reklama